Sulama kanalı 2 çocuğa mezar oldu

Adana’da serinlemek için sulama kanalına giren 2 çocuk boğularak hayatını kaybetti.Alınan bilgiye göre, Seyhan ilçesi Kireçocağı Mahallesi’nde komşu çocukları Bayram Yeni (11) ve Ali Dayı (12) havanın sıcak olmasından dolayı serinlemek için sulama kanalın

Sulama kanalı 2 çocuğa mezar oldu

Adana’da serinlemek için sulama kanalına giren 2 çocuk boğularak hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Seyhan ilçesi Kireçocağı Mahallesi’nde komşu çocukları Bayram Yeni (11) ve Ali Dayı (12) havanın sıcak olmasından dolayı serinlemek için sulama kanalına girdi. Ancak iki arkadaş akıntıya kapılarak sürüklenmeye başladı. Çocukları fark eden vatandaşlar durumu polise bildirince olay yerine polis, Cankurtaran ve sualtı ekipleri sevk edildi. Sualtı polisleri iki çocuğu aramak için kanala girdi ancak bir sonuç alamadı. Sulama kanalının suyu kesildikten sonra iki çocuğun cesetleri Küçük Dikili yakınlarında bulundu.

Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan çocukların cenazeleri, otopsiden sonra aileleri tarafından alınarak Kabasakal Mezarlığında toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam