Sucuktan çıkan şey şoke etti!

Anatol Voronkov adlı 28 yaşındaki Rus büyük bir iştahla sandviçini yiyordu. Bir yandan da elindeki sucuğu ısırıyordu. Son ısırığını aldığında ağzında garip bir tat hissetti. İlk bakışta anlayamadığı sucuğun içindeki şeyin ölü bir fare olduğunu gören Voron

Sucuktan çıkan şey şoke etti!
Anatol Voronkov adlı 28 yaşındaki Rus büyük bir iştahla sandviçini yiyordu. Bir yandan da elindeki sucuğu ısırıyordu. Son ısırığını aldığında ağzında garip bir tat hissetti. İlk bakışta anlayamadığı sucuğun içindeki şeyin ölü bir fare olduğunu gören Voronkov, hemen sağlık bakanlığı müfettişlerine ihbarda bulundu. Müfettişler sucuğu üreten firmanın üretim fabrikasına baskın düzenledi. 
 
Anatol Voronkov yerel televizyon kanalına verdiği röporajda, "İlk anda onun biber olduğunu zannettim. Yakından bakınca farenin ayakları olduğunu anladım. Biraz dürtüm ve büsbütün bir fare yediğim sucuğun içindeydi. Anlatılamayacak kadar iğrenç bir durum" dedi.
 
İçinden fare çıkan sucuğu üreten fabrikanın kapatılacağı belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam