Stso’dan Siirt Barosuna Taziye Ziyareti

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Nedim Kuzu, Meclis Başkan Vekili Metin Arıtürk ve yönetim kurulu üyeleri, Siirt Barosu'na taziye ziyaretinde bulundu. STSO Başkan vekili Kuzu ve beraberindeki oda heyeti, öldürülen Diyarbakır Baro Başkanı Tahir

Stso’dan Siirt Barosuna Taziye Ziyareti

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Nedim Kuzu, Meclis Başkan Vekili Metin Arıtürk ve yönetim kurulu üyeleri, Siirt Barosu'na taziye ziyaretinde bulundu.

STSO Başkan vekili Kuzu ve beraberindeki oda heyeti, öldürülen Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi ve Siirt barosu avukatı Mehmet Nezir Okur için Siirt Barosu Başkanı Mehmet Cemal Acar'a taziyelerini iletti. Kuzu, "Her iki olayda çok üzücü ve ülkemiz adına kabullenilemez olaylardır. Genç yaşlarda aramızdan ayrılan avukatlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve yargı camiasına başsağlığı diliyoruz" dedi.

Yaklaşık 45 dakika süren ziyarette yaşanan elim iki olayın toplumu gerdiği ve bu tür olayların tekrar yaşanmaması temennisinde bulunuldu.

Stso’dan Siirt Barosuna Taziye Ziyareti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam