Soyguncular bunu hiç hesaba katmadı

Bahçelievler’de kuyumcu dükkanını soymaya çalışan kar maskeli ve silahlı soyguncular, içerideki akvaryum patlayınca paniğe kapılarak kaçtı. O anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.Olay, 1 Kasım 2013 tarihinde Bahçelievler Mahmutbey Caddesi üze

Soyguncular bunu hiç hesaba katmadı

Bahçelievler’de kuyumcu dükkanını soymaya çalışan kar maskeli ve silahlı soyguncular, içerideki akvaryum patlayınca paniğe kapılarak kaçtı. O anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay, 1 Kasım 2013 tarihinde Bahçelievler Mahmutbey Caddesi üzerinde bulunan M.G.’ye ait kuyumcu dükkanında yaşanmıştı. Kuyumcu dükkanına gelen kar maskeli soyguncular, içeridekilerin karşı koyması üzerine silahlarını ateşlemiş, işyeri sahibini yaralamıştı. Beklenmedik bir tepkiyle karşılaşan soyguncular daha sonra kaçmıştı.

Olayın ardından inceleme başlatan polis, kimliğini belirlediği 3 şüpheliyi, önceki gün sabaha karşı Bakırköy’de iki ayrı adrese düzenlediği baskınla yakaladı. Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Öte yandan yaşanan soygun girişiminin, işyerindeki güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildiği ortaya çıktı. Görüntülerde dükkana gelen şüphelilerin silahlarını doğrulttukları, içeride bulunanların ise zanlılarla mücadele ettiği görülüyor. Daha sonra soygunculardan biri tezgahın arkasına geçiyor. Tam bu sırada içerideki akvaryum patlayınca etraf suyla doluyor. Paniğe kapılan soyguncular ise dükkandan kaçıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler