Sosyal Medya Siyasetçinin Vazgeçilmezi Oldu

Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi, Sosyal Medya Uzmanı Dr. Mustafa Bostancı ilk kitabı "Sosyal Medya ve Siyaset"i imzalayarak AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Doğan'a takdim etti. Ziyaretten ve anlamlı hediyeden dolayı teşekkür

Sosyal Medya Siyasetçinin Vazgeçilmezi Oldu

Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi, Sosyal Medya Uzmanı Dr. Mustafa Bostancı ilk kitabı "Sosyal Medya ve Siyaset"i imzalayarak AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Doğan'a takdim etti.

Ziyaretten ve anlamlı hediyeden dolayı teşekkür eden Doğan "bu güzel başucu eserinizden dolayı sizi tebrik ediyorum. İnşallah en kısa zamanda inceleyip okuyacağım, sosyal medya çalışmalarımızda da önerilerinizden yararlanacağım" dedi.

Görüşmede kitabı hakkında bilgi veren Bostancı, çeşitli ve kapsamlı araştırmalar sonucunda bu eseri hazırladığını belirterek "artık siyasetçinin de vazgeçilmez bir iletişim aracı haline gelen sosyal medya fırsatları ve tehditleri birarada sunmaktadır" diye konuştu.

Siyasetçilerin sosyal medyada resmi değil sıcak bir dil kullanmaları gerektiğinin altını çizen Dr. Bostancı açıklamasını şöyle tamamladı:

"Seçmenler artık sosyal medyada her yazılana ve her gördüğüne inanmıyor. Bu yüzden samimi olan, yalan söylemeyen, abartmayan kazanıyor."

Sosyal Medya Siyasetçinin Vazgeçilmezi Oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler