Sosyal ağdaki davet üzerine öğrencilerle buluştu

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, sosyal paylaşım sitesi üzerinden kendisine yapılan davet üzerine öğrencilerle yemekte bir araya geldi. Altınordu Boztepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Pansiyonunda kalan öğrenciler, sosyal ağ üzerinden Vali Balkanlıo

Sosyal ağdaki davet üzerine öğrencilerle buluştu

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, sosyal paylaşım sitesi üzerinden kendisine yapılan davet üzerine öğrencilerle yemekte bir araya geldi.

Altınordu Boztepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Pansiyonunda kalan öğrenciler, sosyal ağ üzerinden Vali Balkanlıoğlu ile bir araya gelmek istediklerini paylaştı. Bunun üzerine Balkanlıoğlu, eşi Esma Balkanlıoğlu ile öğrencilerin misafiri oldu.

Vali Balkanlıoğlu, yemek programında yaptığı konuşmada, öğrencilerle birlikte olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kendisinin de yatılı bir eğitim hayatı geçirdiğini anlatan Balkanlıoğlu, zor şartlar altında eğitimini tamamladığını belirterek, öğrencilere çok çalışmalarını ve gayret göstermelerini öğütledi.

Üniversiteye hazırlanmak için çeşitli kursların açıldığını, çok sayıda dergi ve kitapların bulunduğunu aktaran Balkanlıoğlu, şöyle konuştu:

"Meslek Lisesinde okuduğunuz için hem mesleğinizin bilgileri ve donanımına sahip, hem de başka bir branşta üniversite mezunu olursunuz. Moralinizi hiçbir zaman bozmayın. 'Biz meslek lisesindeyiz' diye ümidinizi kaybetmeyin, gayret içeresinde olun. Sizlerden de mühendis, mimar, kaymakam, hakim, savcı ve diğer mesleklerden çıkacaktır. Azla yetinmeyin, hedefinizi  büyük tutun, ümidinizi kaybetmeden olabildiğince uzak durun."

Balkanlıoğlu, içinde bulunulan ortamın çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirterek, "Uzak hatıralar unutulmuyor. Buradaki günleriniz, anılarınız hayat boyu size lazım olacak. Zaman çok çabuk geçiyor. Size bir fırsat tanınmış. Sıcacık kalacak yer, mis gibi yemekler ve sizinle ilgilenen öğretmenleriniz var. Her türlü imkana sahipsiniz. Bizim zamanımızda bunlar pek yoktu ama ona rağmen biz hep okuduk" değerlendirmesinde bulundu.

Programda Balkanlıoğlu'na, İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş, Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezayi Akarsu, Altınordu Boztepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hülya Arlağ, Altınordu Boztepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Pansiyonu Müdür Yardımcısı Yasemin Çiçek Yurdabakan da eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam