"Sonunda mutlaka mağlup olacaksınız"

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Sizin korkudan tir tir titrediğiniz, Erbakan hocamıza tamamlattırmadığınız o projeleri birer birer tamamlayacağız inşallah. Korkunun ecele faydası yok. Sonunda mutlaka mağlup olacaksınız" ded

"Sonunda mutlaka mağlup olacaksınız"
Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Sizin korkudan tir tir titrediğiniz, Erbakan hocamıza tamamlattırmadığınız o projeleri birer birer tamamlayacağız inşallah. Korkunun ecele faydası yok. Sonunda mutlaka mağlup olacaksınız" dedi.
 
Erbakan, Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde Necmettin Erbakan'ın vefatının 4'üncü yılı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte konuşma yaptı.
 
Kendisinin de memleketi olan Trabzon'da, yıllar evvel dünyanın her tarafından siyasetçilerin, devlet adamlarının icazet alabilmek için sıraya girdikleri bir dönemde, Meclis kürsüsünden "yalnız ve yalnız Allah'a sığınıp güvenen bir kahraman olarak, bir yiğit olarak, 'banane Amerika'dan'" diyen bir lideri andıklarını ifade etti. 
 
Erbakan, Necmettin Erbakan'ın yıllar önce Urfa mitinginde sarf ettiği "hodri meydan" sözünü hatırlatarak, "Bizler de onun arkasından, onun yolunun yolcusu olarak, onun davasının erleri olarak dünya siyonizmine meydan okuyoruz. Diyoruz ki; bu siyonizmin bu planından korkan bir milli görüşcü olursa 'hodri meydan' diyoruz elhamdülillah" şeklinde konuştu. 
 
Anma programlarını, "artık Erbakan hoca aramızdan gitti, en iyisi ona dua edelim, onunla yaşadığımız hatıralarımızı yaşatalım" diye yapmadıklarını belirten Fatih Erbakan şöyle devam etti: 
 
"Memleketin dört bir yanından dünyaya bir mesaj veriyoruz. Zalimlere, siyonizme, anmakta olduğumuz Erbakan hocamızın 50 yıl gece gündüz mücadele ettiği o odaklara milli görüş olarak bir mesaj veriyoruz. Diyoruz ki; Ey zalimler, ey ırkçı emperyalistler, ey siyonistler Erbakan hoca vefat etti diye boşu boşuna hiç sevinmeyin. Erbakan hoca tabiriyle hiç gulü gulü dansı yapmayın. Dört tane partimizi kapattılar ama kalplerimizi kapatamadılar diyen binlerce yüzbinlerce Erbakan var. Bu Erbakanlar... Bir gün mutlaka, sizin korkutan tir tir titrediğiniz, Erbakan hocamıza tamamlattırmadığınız o projeleri birer birer tamamlayacağız inşallah. Korkunun ecele faydası yok. Sonunda mutlaka mağlup olacaksınız. Mutlaka İslam birliği kurulacak. Mutlaka yeni bir dünya kurulacak inşallah."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler