Şoke eden gerçek duruşmada ortaya çıktı

Adana'da, borcundan dolayı girdiği bunalım sonucu, yatağında uyuyan eşi 45 yaşındaki Nazan Şimşek ile kızı 15 yaşındaki Ladin Şimşek'i başına ateş ederek öldüren 41 yaşındaki Hakan Şimşek'in yargılandığı duruşmada sevgilisi ve ondan bir çocuğunun olduğu o

Şoke eden gerçek duruşmada ortaya çıktı
Adana'da, borcundan dolayı girdiği bunalım sonucu, yatağında uyuyan eşi 45 yaşındaki Nazan Şimşek ile kızı 15 yaşındaki Ladin Şimşek'i başına ateş ederek öldüren 41 yaşındaki Hakan Şimşek'in yargılandığı duruşmada sevgilisi ve ondan bir çocuğunun olduğu ortaya çıktı.
 
Olay, merkez Yüreğir İlçesi'ne bağlı Kışla Mahallesi'ndeki DSİ TOKİ konutlarında, 19 Nisan 2014'te meydana geldi. Bir süre Şimşek Ailesi'nden haber alamayan akrabaları, 22 Nisan'da gittikleri evde kapının da kilitli olduğunu görünce, zehirlenmiş olabileceklerini düşünerek itfaiyeden yardım istedi. İtfaiye merdiveniyle 6'ncı kattaki eve balkondan içeri giren itfaiyeciler ve polisler, mimar olmasına rağmen mesleğini yapmayan Nazan Şimşek ile lise 1'inci sınıf öğrencisi Ladin Şimşek'in başlarına sıkılan kurşunla öldürüldükten sonra battaniyeye sarılmış cesetleriyle karşılaştı. Cinayet zanlısı Hakan Şimşek de, polis ekipleri tarafından baraj çamlığında yakalandı. Suçunu itiraf eden Şimşek, borçlarını ödeyemediği için bunalıma girdiğini belirterek, "Olay günü de alkol aldım. Eve geldiğimde kapıyı eşim açtı. Kızım uyuyordu. Eşimle oturup bir süre konuştuk. Ancak tartışma olmadı. Eşim daha sonra gidip yattı. Ben biraz daha alkol aldım. Tabancayı havluya sarmıştım. Önce gittim uyumakta olan eşimi, sonra da kızımın odasına gidip bir el de ona ateş ettim" dedi.
 
Hakan Şimşek, 'yakın akrabayı tasarlayarak öldürme' suçundan 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle Adana 8'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmaya başlandı. Duruşmaya ölen Nazan Şimşek'in yakınları da katılırken, sıkıntılı bir süreçten geçtiğini ileri süren Şimşek savunmasını bir sonraki celse yapacağını belirterek, "En büyük cezayı ben kendime kestim" dedi.
 
CİNAYETİ İŞLEDİĞİNDE 23 GÜNLÜK BEBEĞİ VARMIŞ
 
Hakan Şimşek'in bir sevgilisi olduğu ve bu sevgilisinden de 28 Mart 2014'te dünyaya gelen Baran isminde bir erkek bebeği olduğu ortaya çıktı. Şimşek'in sevgilisi 30 yaşındaki S.D., duruşmada tanık olarak verdiği ifadesinde Hakan Şimşek'in evli olduğunu bilmediğini söyledi. Müşteri olarak gittiği bir kuaför salonunda Hakan Şimşek'le tanıştığını anlatan S.D., "Aramızda ilişki başladı. Evli olmadığını, uzun zaman önce boşandığını söyledi. Hatta beni kızı Ladin'e sevgilisi olarak tanıtarak tanıştırdı. Kızı da bana bir şey söylemedi, annesinden bahsetmedi. Sık sık telefonla görüşüyorduk. Evli olduğundan hiç şüphelenmedim. Hamileliğimi ailemden sakladım. Hakan, doğuma bile benimle gelmedi. Çocuk doğduktan sonra ailemin yanına dönemedim. Hakan'la beraber bir arkadaşının evinde kalmaya başladık. 19 Nisan gecesi Hakan evden gitti pazar sabah elinde bir valizle geldi. Geldiğinde annesini rüyasında gördüğünü söyleyerek ağlamaya başladı. Bana 2 tane yüzük getirdi, annesinin olduğunu söyledi. Yüzükler dar geldi. Meğer o yüzükler karısına aitmiş. Herhangi bir dikkat çekici durumu yoktu. Hayatımı kararttı. Çocuğumuzun adını Turan koymuştuk bu olayı duyduktan sonra ismini Baran olarak değiştirdim" diye konuştu.
 
"NAZAN SORUNLARINDAN HİÇ BAHSETMEDİ"
 
Duruşmada müşteki olarak ifade veren Nazan Şimşek'in kardeşi Hülya Ünlükaplan ise kardeşinin her zaman kocasının arkasında olduğunu belirterek, "Sürekli görüşüyorduk. Bir şey fark etmedik. Evliliği boyunca yaşadığı hiçbir sorunu bize yansıtmadı. Nazan gururlu bir kadındı. Hakan'ın başkasıyla ilişkisi olduğunu öğrense durmazdı. Eşim kanser diye sağdan soldan para toplamış, 5 yıl boyunca evi bu şekilde geçindirmiş" dedi.
 
Hakan Şimşek'in avukatı, müvekkilinin olay tarihinde cezai ehliyetinin olup olmadığının tespiti konusunda rapor verilmesini talep etti. Mahkeme heyeti sanık avukatının talebini reddederken dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler