Sokak ortasında kız arkadaşını öldürdü

Kütahya’da bir kadın, erkek arkadaşı tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde meydana gelen olayda, 24 yaşındaki İ.K., kız arkadaşı 22 yaşındaki Azime Erdoğmuş’u henüz belirlenemeyen bir sebeple sokak ortasında pompalı

Sokak ortasında kız arkadaşını öldürdü

Kütahya’da bir kadın, erkek arkadaşı tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde meydana gelen olayda, 24 yaşındaki İ.K., kız arkadaşı 22 yaşındaki Azime Erdoğmuş’u henüz belirlenemeyen bir sebeple sokak ortasında pompalı tüfekle vurarak ağır şekilde yaraladı. İ.K., daha sonra olay yerinden kaçtı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servisi ekipleri, Azime Erdoğmuş’a ilk müdahaleyi yaparak Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Azime Erdoğmuş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

İ.K. ise, daha sonra polisi arayarak teslim oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam