Sofuoğlu: Deprem yaşadığım!

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, “Kariyerime bakıldığı zaman zorlu günler çok var, deprem de bunlardan biriydi" dedi.Sofuoğlu, İlkadım ilçesi İstasyon Mahallesi'nde bir motosiklet giyim ve aksesuar mağazasının açılış törenine katıldı. Motosiklet tutkunl

Sofuoğlu: Deprem yaşadığım!

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, “Kariyerime bakıldığı zaman zorlu günler çok var, deprem de bunlardan biriydi" dedi.

Sofuoğlu, İlkadım ilçesi İstasyon Mahallesi'nde bir motosiklet giyim ve aksesuar mağazasının açılış törenine katıldı. Motosiklet tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği mağazanın açılışını Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ile yapan Sofuoğlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kenan Sofuoğlu, bir gazetecinin, “Yarın 17 Ağustos depreminin 15. yıl dönümü. Siz de o depremden sağ olarak çıktınız, enkazdan zirveye yürüdünüz, neler söyleyeceksiniz" sorusu üzerine, şu yanıtı verdi:

"Yarın Türkiye geçmişte yaşadığı acı bir günü tekrarlayacak, 17 Ağustos. Sonuçta ben de depremde enkazda yara almış biriyim, kaşımda onun da izi var. Bununla alakalı daha önceki yıllarda da çok konuştuk. Benim kariyerime bakıldığı zaman zorlu günler çok var, deprem de bunlardan biriydi. Depremde yakınlarımızı, arkadaşlarımızı, kardeşlerimizi kaybettim. Onları unutmak mümkün değil."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam