SMS değil kartpostal attılar!

Vakfıkebir İMKB Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi özel eğitim öğrencileri, hayatı tanımak adına postaneyi ziyaret ederek, unutulmaya yüz tutan geleneklerden yılbaşı öncesi posta kartı göndererek unutulmaz bir gün yaşadılar.    Vakfıkebir İMKB Mesleki ve Te

SMS değil kartpostal attılar!
Vakfıkebir İMKB Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi özel eğitim öğrencileri, hayatı tanımak adına postaneyi ziyaret ederek, unutulmaya yüz tutan geleneklerden yılbaşı öncesi posta kartı göndererek unutulmaz bir gün yaşadılar. 
 
Vakfıkebir İMKB Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Özel eğitim öğrencileri unutulmaya yüz tutmuş mektup ve kart gönderme geleneğini yaşatmak amacıyla yılbaşı kartlarını postaya vermek için önce postanedeki sıramatikten sıra alıp, sıra beklemek ve sırası gelince posta işlemini gerçekleştirebilmeyi ardından işlemi tamamlamak için kartları postaya vermeyi uygulamalı olarak öğrendiler.
 
20151230aw618549_02.jpg
 
İMKB Metem Özel Eğitim Öğretmeni İsmail Altuntaş, “En kalıcı öğrenmenin yaparak yaşayarak öğrenme olduğunu öğrencilerimize teknolojinin dışında duygu ve düşüncelerini yazılı olarak ifade edebilme, hatırlama ve hatırlanma duygusunu yaşatmak amacıyla Türkçe dersinde sevdikleri arkadaşlarına ve öğretmenlerine birer kartpostal yazıp postaya atmalarını sağladık" dedi.
 
20151230aw618549_03.jpg
 
20151230aw618549_01.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam