Şişli Camii ilginç 1 Mayıs pankartı

İstanbul Valiliği'nin "yasak" açıklamasına karşın sendikalar gece yarısından itibaren Taksim'e yürümek için hazırlıklarını yaparken, Valilik de Taksim Meydanı ve Taksim'e çıkan caddeler demir bariyerlerle kademeli olarak kapattı. TRAFİK YASAKLARI GENİŞLİY

Şişli Camii ilginç 1 Mayıs pankartı
İstanbul Valiliği'nin "yasak" açıklamasına karşın sendikalar gece yarısından itibaren Taksim'e yürümek için hazırlıklarını yaparken, Valilik de Taksim Meydanı ve Taksim'e çıkan caddeler demir bariyerlerle kademeli olarak kapattı.
 
TRAFİK YASAKLARI GENİŞLİYOR
 
Normalde yasaklı olmayan Barbaros Bulvarı ve Unkapanı Köprüsü de polisin 1 Mayıs önlemleri kapsamında trafiğe kapatıldı. Ayrıca Atatürk Köprüsü-Tarlabaşı Bulvarı-Taksim-Harbiye-Osmanbey-Mecidiyeköy Meydan-Dolmabahçe-Beşiktaş Meydan, Taksime çıkan yollar trafiğe kapalı.
 
ŞİŞLİ CAMİİ'NDEN İLGİNÇ RİCA
 
1 Mayıs yürüyüşlerinin ve polisle arbedenin yoğun yaşanması beklenen Şişli civarındaki Tarihi Şişli Camii duvarına astığı ilginç ricayla dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam