Silahlı saldırıdan kaçarken...

Samsun’da silahlı saldırıdan kaçarken duvardan atlayıp yaralanan 19 yaşındaki genç hayatını kaybetti.Olay, İlkadım ilçesi Kadifekale Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Emre Kılıç (19) ile İbrahim G.(18) ve Bilal D.(20) arasında kavga çıkt

Silahlı saldırıdan kaçarken...

Samsun’da silahlı saldırıdan kaçarken duvardan atlayıp yaralanan 19 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

Olay, İlkadım ilçesi Kadifekale Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Emre Kılıç (19) ile İbrahim G.(18) ve Bilal D.(20) arasında kavga çıktı. Kavgada silahını çeken İbrahim G., ateş açınca Emre Kılıç olay yerinden kaçarken önce bir bahçenin duvarından, sonra da bir evin bahçe duvarından atladı. Bu sırada olduğu yere yığılan Emre Kılıç’ın bacağı kırıldı. Kavgaya karışan şahıslar kaçtılar.

112 Acil servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Emre Kılıç, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Emre Kılıç’ın ayağının kırıldığı ve ayak kemiğinin dışarı çıktığı, ayrıca kaburgasının kırılarak ciğerine zarar verdiği öğrenildi. Kılıç’ın vücudunda yapılan muayenede kurşun yarasına rastlanmadı.

İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri, kaçan İbrahim G. ile Bilal D.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Polis olay yerinde 1 adet tabanca ve 2 adet boş kovan ele geçirdi.

Soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler