Silahlı kavga;2 ölü 3 yaralı!

Gaziantep'te aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan silahlı kavgada ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Ufacık köyünde aralarında husumet bulunan İ. ve K. ailesi ara

Silahlı kavga;2 ölü 3 yaralı!

Gaziantep'te aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan silahlı kavgada ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. 
Edinilen bilgiye göre, Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Ufacık köyünde aralarında husumet bulunan İ. ve K. ailesi arasında bugün de bir tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine silah kullanan taraflar birbirlerine ateş açtı. Çatışmada Kenan K., Mikail K., Hanifi İ., Zeliha İ. ve Pelin A. yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından köylülerin yardımıyla Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen Hanifi İ. ve Kenan K. hayatını kaybetti. Hastanede tedavi altına alınan 2 kişinin ise hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi. Olayların ardından bölgeye giden jandarma, köyün giriş ve çıkışında güvenlik önlemleri aldı. Öte yandan jandarma, olayla ilgili ifadesi alınmak üzere 4 kişiyi gözaltına aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam