Silahlı kavga 1 ölü

Silahlı kavganın uyuşturucu meselesi yüzünden çıktığı iddia edildi. Olay, Zumrütevler Mahallesi Emek Caddesi’nde yer alan boş bir arazide meydana geldi. İddiaya göre, İsmail ve Mesut D. isimli iki kardeş Ercan adlı bir şahısla boş arazide buluştu. Burada

Silahlı kavga 1 ölü
Silahlı kavganın uyuşturucu meselesi yüzünden çıktığı iddia edildi. Olay, Zumrütevler Mahallesi Emek Caddesi’nde yer alan boş bir arazide meydana geldi. İddiaya göre, İsmail ve Mesut D. isimli iki kardeş Ercan adlı bir şahısla boş arazide buluştu. Burada henüz bilinmeyen bir nedenle tartışan şahıslar bir anda kavgaya tutuştu.
 
Bu sırada belindeki tabancasını çıkaran Ercan adlı şahıs iki kardeşin üzerine kurşun sıktı. Silahlı kavgada İsmail D. olay yerinde hayatını kaybederken kardeşi Mesut D. ise ağır yaralı olarak Fatih Sultan Mehmet Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Mesut D.'nin hayatı tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.
 
Öte yandan, uyuşturucudan sabıkalı olduğu iddia edilen şahıs olay yerinden kaçarken, polis cinayet zanlısının yakalanması için soruşturma başlattı. Polis silahlı kavganın uyuşturucu meselesi yüzünden çıkma ihtimali üzerinde duruyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam