Silahlı banka soygunu

Bahçelievler Barbaros Caddesi üzerindeki bir banka şubesine gelen yüzü maskeli ve silahlı bir kişi 30 bin TL’yi alarak yaya olarak kaçtı. Polis, kaçan soyguncuyu yakalamak için çalışma başlattı. Polis, helikopteri de havadan destek verdi.Olay saat 12.30 s

Silahlı banka soygunu

Bahçelievler Barbaros Caddesi üzerindeki bir banka şubesine gelen yüzü maskeli ve silahlı bir kişi 30 bin TL’yi alarak yaya olarak kaçtı. Polis, kaçan soyguncuyu yakalamak için çalışma başlattı. Polis, helikopteri de havadan destek verdi.

Olay saat 12.30 sıralarında Siyavuş Paşa Mahallesi, Barbaros Caddesi Numara 24’te bulunan bir banka şubesinde meydana geldi. Henüz kimliği belirsiz, yüzü maskeli ve silahlı bir kişi banka şubesine girerek ‘Bu bir soygundur’ diye bağırdı. Güvenlik görevlisini etkisiz hale getiren soyguncu, veznedeki görevlileri silahla tehdit etti. Yaklaşık 30 bin TL’yi sırt çantasına koyan soyguncu yaya olarak kaçtı. Bankadan gelen soygun ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, soyguncuyu yakalamak için banka ve çevresinde güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Polis helikopteri de havadan destek verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler