Sıcak hava klima satışlarını patlattı

Yurt genelini etkisi altına alan kavurucu sıcaklar, klima satışlarını patlattı. Geçen yıllara oranla klima satışlarının arttığı öğrenildi. Sıcak havaların günden güne artması ile bunalan vatandaşlar, evlerinde rahat etmek adına klimalara akın ediyor. Emin

Sıcak hava klima satışlarını patlattı

Yurt genelini etkisi altına alan kavurucu sıcaklar, klima satışlarını patlattı. Geçen yıllara oranla klima satışlarının arttığı öğrenildi.

Sıcak havaların günden güne artması ile bunalan vatandaşlar, evlerinde rahat etmek adına klimalara akın ediyor. Eminönü'nde yıllardır klima ticareti yapan Nihat Canpolat, klima satışlarında geçen yıllara oranla önemli bir artış olduğunu söyledi. Canpolat, "Şuan servis konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Vatandaşlar mevsiminden önce almadılar. Havalar fazlasıyla ısınınca yoğun bir ilgi oldu. Böyle olunca da servislerde bir sıkışma söz konusu oldu. Bu hem bizi hem de müşteriyi zor durumda bırakıyor. Ancak yine de klima satışları iyi gidiyor. Geçen seneye kıyasla baktığımızda 3 katlık bir artış var diyebiliriz. Aslında herkes bir ay öncesinden klima alsa servis noktasında da sıkıntı olmazdı" dedi.

Klimalarda servis noktasında yaşanan aksaklık vatandaşları yine de geri adım attırmadı. Özellikle servis beklemek istemeyen vatandaşların seyyar mobil klimaya yöneldikleri belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam