Servisi kaçırdı hayatta kaldı

Kırkağaç’ta ikamet eden ve madende çalışarak yaşamını sürdüren Süleyman Ismık isimli maden işçisi, dün sabah evinde uyuya kalarak servisi kaçırdı ve madene gidemedi.Cenazelerin bulunduğu Kırkağaç’taki soğuk hava depolarının önüne gelerek madenci arkadaşla

Servisi kaçırdı hayatta kaldı

Kırkağaç’ta ikamet eden ve madende çalışarak yaşamını sürdüren Süleyman Ismık isimli maden işçisi, dün sabah evinde uyuya kalarak servisi kaçırdı ve madene gidemedi.

Cenazelerin bulunduğu Kırkağaç’taki soğuk hava depolarının önüne gelerek madenci arkadaşlarından haber almaya çalışan Süleyman Ismık “Sabah uyanamayınca servisi kaçırdım ve madene geç kaldım. Ben uyurken, faciayı duyan arkadaşlarım ve akrabalarım hem telefonla hem de evime gelerek benden haber almaya çalışmışlar. Fakat ben uyanamamışım. Daha sonra uyandım ve beni gördüklerinde büyük sevinç yaşadılar.

Şans eseri hayatta kaldım ama vefat eden arkadaşlarıma üzülüyorum. Yaşadığıma sevinemiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam