Servet çalan hırsızlar tatil yolunda yakalandı

Edinilen bilgiye göre, 4 gün önce merkez Osmangazi ilçesi Kükürtlü Mahallesi’nde 700 bin liralık ziynet eşyası ve para çalan hırsızlardan ikisi Antalya’ya giderken Burdur’da yakalandı. N.K.’nin evine girmeden bir gün önce keşif yapan şüpheliler, kapıyı to

Servet çalan hırsızlar tatil yolunda yakalandı

Edinilen bilgiye göre, 4 gün önce merkez Osmangazi ilçesi Kükürtlü Mahallesi’nde 700 bin liralık ziynet eşyası ve para çalan hırsızlardan ikisi Antalya’ya giderken Burdur’da yakalandı. N.K.’nin evine girmeden bir gün önce keşif yapan şüpheliler, kapıyı tornavida ile açmak istedi. Kapının açılmaması üzerine ayrılan hırsızlar, bir gün sonra evin çatısına çıktı.

Buradan 5. kata ip sarkıtan şüpheliler, balkona inip camı tornavida ile açtı. Yatak odasındaki dolapta bulunan çelik kasayı fark eden hırsızlar, bütün çabalarına rağmen kasayı açmayı başaramadı. Bunun üzerine çelik kasayı 5. kattan aşağı atan hırsızlar, Beşyol Mahallesi’ndeki barakaya gitti. Burada çelik kasayı açan şüpheliler, içerisinden çıkan 700 bin liralık ziynet eşyası ve parayı aldı.

Polis ekiplerinin takibi sonucu dün yakalanan şüpheli Alkan Ş. ve Ömer Faruk D.’nin ardından firarda olan Kadir A. (21) ve Engin Y. (26) de, Bursa’dan kiraladıkları otomobil ile Antalya’ya tatile giderken Burdur’un Bucak ilçesinde yakalandı. Şahısların 700 bin liranın, 600 bin lirasını polis ekiplerine teslim ettiğini geriye kalan 100 bin lira ile de borçlarını ödedikleri öğrenildi.

Kadir A.’nın daha önceden de hırsızlık ve gasp suçundan kaydı olduğu belirtildi. Kadir A. ve Engin Y. adliyeye sevk edilirken, dün adliyeye sevk edilen Alkan Ş.’nin ve Ömer Faruk D.’nin tutuklandığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam