Serik Belediye Başkanı Çalık Agc’yi Ziyaret Etti

Antalya'nın Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Antalya Gazeteciler Cemiyeti'ni (AGC) ziyaret etti. Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, AGC'nin yeni oluşan Yönetim Kurulu'na nezaket ziyaretinde bulundu. Cemiyet Başkanı Mevlüt Yeni ve Yönetim Kurulu üy

Serik Belediye Başkanı Çalık Agc’yi Ziyaret Etti

Antalya'nın Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Antalya Gazeteciler Cemiyeti'ni (AGC) ziyaret etti.

Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, AGC'nin yeni oluşan Yönetim Kurulu'na nezaket ziyaretinde bulundu. Cemiyet Başkanı Mevlüt Yeni ve Yönetim Kurulu üyelerince karşılanan Çalık, belediye olarak gerçekleştirdikleri tüm projelerin Antalya basını tarafından kamuoyuna duyurulduğunu belirterek belediyelerine gösterilen bu ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdi. AGC'nin tüm projelerini yakından takip ettiğini belirten Çalık, "AGC'nin yönetim merkezini görünce şaşırdım. Çünkü bu kadar kurumsal bir yapı ile karşılaşacağımı tahmin etmiyordum. Her şey intizamlı ve düzenli. Yine yönetim kurulu da kurumsal yapının gereklerine uygun olarak oluşturulmuş. Aynı kurumsal yapının kendi belediyemizde de oluşturulması adına uğraş veriyorum" dedi.

SERİK'LE GURUR DUYUYORUZ

Cemiyet Başkanı Yeni ise ziyareti dolayısıyla Başkan Çalık'a teşekkürleriyle birlikte AGC flamasını takdim etti. Yeni, "Serik Antalya'nın güzide ilçelerinden biri. Son derece önemli organizasyonlara ev sahipliği yapıyor. Bu organizasyonlardan en önemlisi G-20 Liderler Zirvesi oldu. Biz Serik'in dünya medyasının gündemine gelmesinden dolayı gurur duyuyoruz" diye konuştu.

Serik Belediye Başkanı Çalık Agc’yi Ziyaret Etti

Serik Belediye Başkanı Çalık Agc’yi Ziyaret Etti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam