Senin yakaladığın yalanı sevsinler!

Ahmet Hakan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında izlettiği Başbakan Tayyip Erdoğan'ın görüntüleriyle ilgili "Senin yakaladığın yalanı sevsinler" başlığıyla bir yazı yazdı. Hem Kılıçdaroğlu hem de Erdoğan'ı iğneledi. Başbakan Erdoğan'ın 1980 öncesi y

Senin yakaladığın yalanı sevsinler!
Ahmet Hakan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında izlettiği Başbakan Tayyip Erdoğan'ın görüntüleriyle ilgili "Senin yakaladığın yalanı sevsinler" başlığıyla bir yazı yazdı. Hem Kılıçdaroğlu hem de Erdoğan'ı iğneledi.
 
Başbakan Erdoğan'ın 1980 öncesi yaşadıklarını anlattığı röportajla ilgili tartışma sürüyor. Kılıçdaroğlu'nun gündeme getirdiği röportajla ilgili Ahmet Hakan'dan eğlenceli ve bol iğnelemeli bir yazı geldi. İşte Hakan'ın yazısının o bölümü:
 
NEYMİŞ YAKALADIĞI BÜYÜK YALAN?
 
Duydunuz mu?
Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın bir yalanını yakalamış.
Peki neymiş Kemal Kılıçdaroğlu'nun yakaladığı büyük yalan?
Şuymuş: Başbakan Erdoğan, aylar önce katıldığı bir televizyon programında "80 öncesi büyük mücadele veriyorduk, eve gece yarıları gidebiliyorduk" demiş, ardından da eklemiş: "O dönem büyük kızım Esra, yatak odamızın kapısına 'Babacığım bir geceni de bize ayır' diye pusula asmıştı."
 
SÜRÜYLE TEHLİKELİ YALAN VARKEN!
 
Kılıçdaroğlu diyor ki: "Erdoğan yalan söylüyor.
Çünkü büyük kızı Esra, 80 öncesi dünyada değildi, o notu kapıya asamazdı."
Sürüyle tehlikeli yalanın, bir dolu mühim dolanın etrafta kol gezdiği bir ortamda...
Yalanlar ve dolanlar içinden en masumunu, en zararsızını, en anlamsızını, en garibanını bulmak...
Ve sanki çok ama çok büyük bir yalan yakalamış gibi ortaya fırlamak...
"İlahi Kemal Bey" diyorum, başka da bir şey demiyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam