Selfie canından ediyordu

Bursa'da bir genç, selfie yaparken 30 metrelik şelaleden düşerek ağır yaralandı.  Alınan bilgiye göre, Uludağ Üniversitesi öğrencisi 23 yaşındaki Burak B., arkadaşlarıyla İnegöl ilçesine bağlı Kıran köyündeki şelaleye gitti. Uludağ'ın eteklerindeki şelale

Selfie canından ediyordu
Bursa'da bir genç, selfie yaparken 30 metrelik şelaleden düşerek ağır yaralandı. 
Alınan bilgiye göre, Uludağ Üniversitesi öğrencisi 23 yaşındaki Burak B., arkadaşlarıyla İnegöl ilçesine bağlı Kıran köyündeki şelaleye gitti. Uludağ'ın eteklerindeki şelalede selfie çeken Burak B., bir anda dengesini kaybederek aşağıya yuvarlandı. 30 metreden yere çakılan genç, arkadaşlarının haber vermesiyle 112 ekibiyle hastaneye kaldırıldı. İlk önce İnegöl Devlet Hastanesi'ne getirilen ve başında travmalar ve vücudunda kırıklar olan Burak B. daha sonra Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.
Durumu ağır olan üniversiteli genç hemen ameliyata alındı. Acı haberi alan yakınları ve arkadaşları da gözyaşları içinde fakülteye akın ettiler. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam