Selahaddin Eyyubi Havalimanı'ndan bir ayda 11 bin yolcu uçtu

HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nde 26 Mayıs'ta açılışı yapılan Selahaddin Eyyubi Havaliman'ndan bir ayda 11 bin yolcunun ulaşımı sağlandı. Yüksekova İlçesi'ne bağlı Aksu Köyü yakınlarında yapımı 5 yılda tamamlanan havalimanın açılışı 26 Mayıs'ta Cumhurbaşka

Selahaddin Eyyubi Havalimanı'ndan bir ayda 11 bin yolcu uçtu
HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nde 26 Mayıs'ta açılışı yapılan Selahaddin Eyyubi Havaliman'ndan bir ayda 11 bin yolcunun ulaşımı sağlandı.
 
Yüksekova İlçesi'ne bağlı Aksu Köyü yakınlarında yapımı 5 yılda tamamlanan havalimanın açılışı 26 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti. Havalimanı yetkilileri 3'ü Ankara olmak üzere haftada 10 uçağın inip kalktığı havaalanında bir aylık sürede 11 bin yolcunun taşındığını belirtti. Başka bir ile gitmeden ilçeden direk İstanbul'a yaklaşık 2- 2,5 saatte gittiklerini belirten vatandaşlar, "Bu havalimanında emeği gecen herkese teşekkür ederiz. İstanbul'a gidip birkaç gün gezip geldik. Direk Yüksekova'dan İstanbul'a gitmek çok güzel" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam