Şehitkamil’de Engeller Elbirliğiyle Aşılıyor

Şehitkamil Belediyesi ilçe genelinde bulunan mevcut parklarda engelliler için onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. Engelliler için park girişlerinde engelli rampaları yapılırken görme engelli vatandaşlar için ise kabartmalı sarı kaldırım parkele

Şehitkamil’de Engeller Elbirliğiyle Aşılıyor
Şehitkamil Belediyesi ilçe genelinde bulunan mevcut parklarda engelliler için onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. Engelliler için park girişlerinde engelli rampaları yapılırken görme engelli vatandaşlar için ise kabartmalı sarı kaldırım parkeleri döşeniyor. 
Şehitkamil Belediyesi, engelli vatandaşların ilçede daha rahat bir hayat sürdürebilmeleri için mevcut parklarda düzenlemeler yapıyor. Parklarda görme engelliler için sarı şerit uygulaması, yürüme engelliler içinse park giriş ve çıkışlarında rampalar yapıyor. Şehitkamil Belediyesinin yeşilin korunması ve yaygınlaşması adına yaptığı bir çok hizmetin yanı sıra parklarda engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştıran işlemleri takdir eden vatandaşlar; “Birkaç gündür burada çalışmalar devam ediyor, bizlerde bu çalışmaları takip ediyoruz. Ekipler yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Engelli vatandaşlarımızın sosyal yaşantılarını kolaylaştırmak adına parkımızda engelli vatandaşlar için engelli rampalar ve görme engelliler için sarı şerit uygulaması yapılıyor. Çalışmalara baktığımızda Şehitkamil bölgesinde insanlara verilen değerin ne kadar yüksek olduğunu görüyoruz. Her engelli vatandaşında normal bir vatandaş gibi yaşama hakkı var. Çevre şartlarından, belediye hizmetlerinden, doğa güzelliklerinden yararlanma hakkına sahipler. Bu çalışmaların başarılı olmasını diliyoruz. Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ve çalışma arkadaşlarına bu güzel ve anlamlı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam