Şehit çocuğuyum deyip dolandırdı!

Rize'de şehit çocuğu olduğunu söyleyerek işadamları ve esnafı dolandırdığı iddia edilen kişi, yakalandı.   Rize Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerinin, şehit yakını oldu

Şehit çocuğuyum deyip dolandırdı!
Rize'de şehit çocuğu olduğunu söyleyerek işadamları ve esnafı dolandırdığı iddia edilen kişi, yakalandı.
 
Rize Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerinin, şehit yakını olduğunu söyleyen bir kişinin esnaf ve işadamlarından yardım topladığı ihbarı üzerine çalışma başlattığı ifade edildi.
 
Açıklamada, yapılan çalışma neticesinde bu kişinin 59 ayrı suçtan emniyette kaydı olan N.K. olduğunun tespit edildiği belirtildi.
 
Ordu'da olduğu tespit edilen N.K'nin Ordu Emniyet Müdürlüğü ile yapılan ortak çalışma sonucu Fatsa ilçesinde yakalanarak Rize'ye getirildiği, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarılan zanlının tutuklanarak cezaevine gönderildiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam