Şehit aileleri toplantı ve...

Samsun Bafra Şehit Aileleri Ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından şehit aileleri ve gaziler için dernek binası önünde iftar düzenlendi. Çilhane Mahallesi Fevzi Çakmak Sokak'ta düzenlenen iftara Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Mus

Şehit aileleri toplantı ve...
Samsun Bafra Şehit Aileleri Ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından şehit aileleri ve gaziler için dernek binası önünde iftar düzenlendi.
 
Çilhane Mahallesi Fevzi Çakmak Sokak'ta düzenlenen iftara Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Müdür Yardımcısı Abdurrahman Mangan, Bafra Askerlik Şubesi Müdürü Per. Yzb. Serkan Savaş, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Jnd. Üst. Volkan Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar Samsun İl Müdürü Tekin Balcı, Müdür Yardımcısı Necmettin Aygün, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, Bafra Şehit Aileleri Ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin çok sayıda şehit yakını ve gaziler katıldı.
 
Yemek öncesinde Bafra Çarşı Camii Müezzini Mehmet Zengin ve Türk Diyanet-Sen Vakfı Bafra Şube Başkanı Asım Kalyoncu tarafından okunan Kur'an-ı Kerim ve ilahilerin ardından dualar yapıldı. 
 
ŞEHİTLER DUALARLA YAD EDİLDİ
 
Bafra Şehit Aileleri Ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin iftar sonra yaptığı açıklamada, “Hepimiz biliyoruz ki kutsal topraklarımız uğruna canını veren şehitlerimizi her zaman dualarla anmaktayız. Vatan, can ve namus gibi kavramları canı pahasına koruyan ve bu uğurda şehit olan aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam