Sarıyer'deki endişeli bekleyiş yerini üzüntüye bıraktı

Sarıyer'deki endişeli bekleyiş yerini üzüntüye bıraktı. Tarabya sahilinde dün gece eşi Öykü Demir ile oturan Yunus Demir bilinmeyen bir nedenden dolayı denize atlamış ve gözden kaybolmuştu. Sahil Güvenlik ve Deniz Polisi'nin tüm arama çalışmalarına rağmen

Sarıyer'deki endişeli bekleyiş yerini üzüntüye bıraktı
Sarıyer'deki endişeli bekleyiş yerini üzüntüye bıraktı. Tarabya sahilinde dün gece eşi Öykü Demir ile oturan Yunus Demir bilinmeyen bir nedenden dolayı denize atlamış ve gözden kaybolmuştu. Sahil Güvenlik ve Deniz Polisi'nin tüm arama çalışmalarına rağmen bulunamayan Yunus Demir, Sahil Güvenlik ve Kıyı Emniyeti ekiplerince bu sabah deniz yüzeyinde bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Yunus Demir'in hayatını kaybettiğini belirledi. Demir'in hayatını kaybettiğini öğrenen eşi Öykü Demir ve yakınları göz yaşlarını tutamadı. Olay yerindeki incelemelerin ardından  Demir'in cesedi cenaze aracına konularak Sarıyer Devlet Hastanesine kaldırıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam