Saray'da iftarın maliyeti belli oldu!

İftarını 5 yıl­dız­lı me­kan­lar­da yap­mak is­te­yen­ler ki­şi ba­şı­na 94 TL ile 250 TL'­yi göz­den çı­kar­mak du­ru­mun­da kalacak.Bo­ğa­zın en po­pü­ler res­to­ran­la­rı ara­sın­da yer alan ve kla­sik Os­man­lı ile dün­ya mut­fa­ğı­nı bir ara­da bu­lu

Saray'da iftarın maliyeti belli oldu!

İftarını 5 yıl­dız­lı me­kan­lar­da yap­mak is­te­yen­ler ki­şi ba­şı­na 94 TL ile 250 TL'­yi göz­den çı­kar­mak du­ru­mun­da kalacak.

Bo­ğa­zın en po­pü­ler res­to­ran­la­rı ara­sın­da yer alan ve kla­sik Os­man­lı ile dün­ya mut­fa­ğı­nı bir ara­da bu­lun­du­ran Çı­ra­ğan Sa­ra­yı­'n­da if­ta­rın ma­li­ye­ti ki­şi ba­şı 250 TL'­yi bu­lu­yor. Ge­ce 24.00'e ka­dar hiz­met ve­re­cek olan Çı­ra­ğan Sa­ra­yı­'n­da ki­şi ba­şı 185 TL'­lik fark­lı mö­nü ve a la car­te se­çe­nek­le­ri de mev­cut.

OSMANLI MUTFAĞININ FATURASI

Be­şik­taş'­ta bu­lu­nan Blu­e To­pa­z'­da if­tar ye­me­ği ki­şi ba­şı 135 TL. Os­man­lı mut­fa­ğı­nın ha­kim ol­du­ğu Fe­ri­ye Lo­kan­ta­la­rı­'n­da ki­şi ba­şı if­ta­rın fi­ya­tı ise 150 TL.

GRUP­LA­RA ÖZEL TA­Rİ­FE

Grup if­tar­la­rı­na da açık olan ve The Mar­ma­ra Gru­bu ta­ra­fın­dan iş­le­ti­len Es­ma Sul­tan Ya­lı­sı­'n­da ise en az 200 ki­şi­lik if­tar da­vet­le­ri için ha­zır­la­nan mö­nü­le­rin fi­ya­tı ki­şi ba­şı 150 TL + KDV.

Açık bü­fe ola­rak hiz­met ve­ren ve Şiş­li­'de bu­lu­nan Grand Ce­va­hi­r'­de ise ki­şi ba­şı if­tar fi­ya­tı 70 TL. Ta­rab­ya­'da Bo­ğa­z'­a ha­kim olan Grand Trab­ya Ote­li­'n­de if­tar sof­ra­sı ki­şi ba­şı 150 TL'­den ku­ru­lur­ken, Kız Ku­le­si­'n­de ise if­tar me­nü­le­ri ki­şi ba­şı 155 TL.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam