Sanayi Sitelerinde Beton Yol Sevinci

Samsun Büyükşehir Belediyesi, kalitesi, sağlamlığı ve uzun ömürlü olmaları nedeniyle tercih ettiği beton yolları Samsun'daki sanayi sitelerinde de uygulamaya başladı. Samsun'un beton yol ağının her geçen gün arttığını hatırlatan Samsun Büyükşehir Belediye

Sanayi Sitelerinde Beton Yol Sevinci

Samsun Büyükşehir Belediyesi, kalitesi, sağlamlığı ve uzun ömürlü olmaları nedeniyle tercih ettiği beton yolları Samsun'daki sanayi sitelerinde de uygulamaya başladı.

Samsun'un beton yol ağının her geçen gün arttığını hatırlatan Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, Samsun'daki sanayi sitelerinin iç yollarının oldukça bakımsız olduğunu ifade ederek "Sanayileşmenin önemini bilen bir başkanımız var. Bu doğrultuda sanayilerimizin ihtiyaçlarını tespit edebilmek için gerek sanayi esnafıyla, gerekse sanayi kooperatifleriyle sürekli olarak istişare halindeyiz. Esnaflarımızdan gelen talepler doğrultusunda, yetki alanımız içinde olan her yerde çalışma yapmaya devam ediyoruz. 19 Mayıs, İlkadım ve Örnek Sanayi Sitelerinde yaptığımız beton yol çalışmaları bunlardan sadece bir kaçı. Sanayilerde ağır iş makinelerinin, TIR'ların ve kamyonların bakımları yapıldığı için asfalt yollarda kısa sürede çökmeler meydana gelebiliyor. Daha sonra tekrar yama veya yeniden asfalt yapmak gerekebiliyor. Dayanıklı olduğu için tercih ettiğimiz beton yolları buraya uygulamamızın bundan sonraki süreçte daha sağlıklı olacağını düşünüyoruz" dedi.

Sanayi bölgesi beton yol çalışmaları kapsamında 19 Mayıs, İlkadım ve Örnek Sanayi Sitelerinde Toplamda 127 bin metrekare yol yapılması planlanırken, şu ana kadar 85 bin metre karelik beton asfalt yol yapıldı.

Sanayi sitelerinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, Karadeniz Bulvarı bin 100 metre, Suoğlu Caddesi 775 metre, Vali Erdoğan Cebeci Bulvarı bin 310 metre, Ray Caddesi 952 metre, 62. Sokak 260 metre, 71. sokak 540 metre, Uzunlar Caddesi 250 metre, Krom Caddesi 250 metre ve Örnek Sanayi Bağlantı Yolu da bin 564 metre beton yol ile kaplandı.

Sanayi Sitelerinde Beton Yol Sevinci

Sanayi Sitelerinde Beton Yol Sevinci

Sanayi Sitelerinde Beton Yol Sevinci

Sanayi Sitelerinde Beton Yol Sevinci

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler