Samsun'dan acı haber...

Samsun'da yeni evli inşaat mühendisi Vedat Sevindik, askere gitmesini söyleyen eşiyle tartışınca 5. kattan atlayarak intihar etti. Erzurum'da bir inşaat firmasında çalışan inşaat mühendisi Vedat Sevindik (26), 6 ay önce Nurbanu Sevindik ile dünyaevine gir

Samsun'dan acı haber...
Samsun'da yeni evli inşaat mühendisi Vedat Sevindik, askere gitmesini söyleyen eşiyle tartışınca 5. kattan atlayarak intihar etti. Erzurum'da bir inşaat firmasında çalışan inşaat mühendisi Vedat Sevindik (26), 6 ay önce Nurbanu Sevindik ile dünyaevine girdi. Bayram izni için memleketi Samsun'un Çarşamba ilçesine gelen genç mühendis, eşi Nurbanu ve kayınpederi Yılmaz Pala ile 5'inci kattaki evde tartıştıktan sonra bir anda balkondan kendini aşağıya bıraktı. 
 
ÖNCE 'TAMAM' DEDİ 
 
Apar topar hastaneye kaldırılan genç mühendis, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Nurbanu Sevindik, "Babamla birlikte önce askere gitmesini, döndükten sonra da iş yeri açmasını söyledik. Önce 'tamam' dedi. Bir anda başını ellerinin arasına alarak odada koşmaya başladı. Sonra da kapısı açık olan balkona koşarak aşağıya atladı. Ne olduğunu anlamadık" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam