Samsun'daki şiddetli yağış

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Terme ilçesi Sakarlı ve Evci Mahallelerinde 1 Ağustos'ta şiddetli yağışın ardından meydana gelen sel ve su baskını sonrasında, yapısal hasarların belirlenmesi amacıyla, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünce 2 Ağustos ta

Samsun'daki şiddetli yağış

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Terme ilçesi Sakarlı ve Evci Mahallelerinde 1 Ağustos'ta şiddetli yağışın ardından meydana gelen sel ve su baskını sonrasında, yapısal hasarların belirlenmesi amacıyla, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünce 2 Ağustos tarihinde ön hasar tespitinin yapıldığı belirtildi.

Sakarlı Mahallesi'nde 4 konut, 6 ahır, 3 depo olmak üzere toplam 13 noktada ön hasar tespiti yapıldığı, Evci Mahallesi'nde ise 24 konut, 6 ahır, 53 iş yeri, 32 depo, 2 resmi kurum olmak üzere toplam 117 noktada ön hasar tespiti yapıldığı bildirildi.

Açıklamada, "Toplam olarak Terme Evci ve Sakarlı mahallelerinde toplam 130 noktada ön hasar tespiti yapılmış olup, bunlardan 4 iş yeri, 3 ahır yıkık olarak tespit edilmiştir. Bir iş yeri, 3 ahır, 2 depo hasarlı (oturulabilir) olarak tespit edilmiştir. 48 iş yeri, 6 ahır, 33 depo, 28 konut, 2 resmi kurum sağlam (sadece su baskınına uğramıştır) olarak değerlendirilmiştir" ifadesine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam