Samsun'da iki otomobil çarpıştı!

Samsun'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 10 kişi yaralandı.Kaza, Çarşamba ilçesi Samsun-Ordu karayolu 33. kilometresi Irmaksırtı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Sarı (42) idaresindeki 11 DU 127 plak

Samsun'da iki otomobil çarpıştı!

Samsun'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 10 kişi yaralandı.

Kaza, Çarşamba ilçesi Samsun-Ordu karayolu 33. kilometresi Irmaksırtı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Sarı (42) idaresindeki 11 DU 127 plakalı otomobil, aynı istikamette bulunan ve yolun sağ şeridinde durduğu ileri sürülen Mustafa Yılmaz (40) idaresindeki 10 R 3488 plakalı otomobile arkadan çarptı.

Kazada, araç sürücüleri Hüseyin Sarı ve Mustafa Yılmaz ile M.S.(16), E.S.(18), Z.S.S.(3), N.S.(40), S.Y.(35), Z.S.Y.(10), E.A.Y.(9) ve 1 yaşındaki Z.S.Y. yaralandı. Yaralılar 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler