Samsun'da fındık toplama tarihleri açıklandı

Samsun’da fındık toplama ve ihraç tarihleri açıklandı.Ekonomi Bakanlığı Batı Karadeniz Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Samsun il genelinde fındık toplama tarihleri sahil kesimde 0-250 metre arası rakımda 15 Ağustos, yine Samsun il genelindek

Samsun'da fındık toplama tarihleri açıklandı

Samsun’da fındık toplama ve ihraç tarihleri açıklandı.
Ekonomi Bakanlığı Batı Karadeniz Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Samsun il genelinde fındık toplama tarihleri sahil kesimde 0-250 metre arası rakımda 15 Ağustos, yine Samsun il genelindeki orta kesimde 251-500 metre arası rakımda 10 Ağustos ve Samsun il geneli ve Tokat ile Erbaa ilçesindeki yüksek kesimlerde 500 ve üzeri metre arası rakımda 20 Ağustos 2015 tarihleri arasında fındık hasadı başlayacak.

Açıklamada ayrıca, Samsun il genelindeki sahil kesimde toplanan fındığın 15 Ağustos, orta kesimde toplanan fındığın 19 Ağustos, Samsun, Tokat ve Erbaa ilçelerindeki yüksek kesimde ise toplanan fındığın 27 Ağustos tarihinden itibaren pazara indirilebileceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler