Saman balyasından ev!

Ekolojik hayatı deneyimlemek, yeni başlangıçların sanıldığı kadar zor ve ulaşılmaz olmadığını keşfetmek istemez misiniz? Yeryüzü Derneği 16-27 Temmuz arasında ücretsiz ve herkese açık Saman Balyası ile Ekolojik Mimari Atölyesi düzenliyor! Betonlara sıkışm

Saman balyasından ev!

Ekolojik hayatı deneyimlemek, yeni başlangıçların sanıldığı kadar zor ve ulaşılmaz olmadığını keşfetmek istemez misiniz? Yeryüzü Derneği 16-27 Temmuz arasında ücretsiz ve herkese açık Saman Balyası ile Ekolojik Mimari Atölyesi düzenliyor! Betonlara sıkışmış hayatlarımıza bir yeni yol, bir alternatif, bir nefes alma seçeneği! 

Şehirde endüstriyel ürünlerin reddedilmesi ve yerlerine ekolojik ürün ve yöntemlerin geçirilmesi için çaba harcadıklarını belirten Yeryüzü Derneği üyeleri, “Sadece ürün ve yöntemler değil, topluluk ilişkilerini de gözden geçiriyor, dikey ve hiyerarşi içeren topluluklar değil, yatay ve etkin iletişime açık topluluklar kuruyoruz” ifadeleri ile ekolojik yaşamın ekolojik insanları hedeflerini belirtiyorlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam