Şalpazarı'nda çocuk ve gençlik festivali!

Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneğinin düzenlediği, 4. Çocuk Ve Gençlik Festivali 29 Mayıs 1 Haziran 2015 Tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirildi. Etkinliğin son gününde Şalpazarlı çocuklara 2005 yılından bu yana İstanbul’da hizmet ver

Şalpazarı'nda çocuk ve gençlik festivali!

Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneğinin düzenlediği, 4. Çocuk Ve Gençlik Festivali 29 Mayıs 1 Haziran 2015 Tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirildi.

 Etkinliğin son gününde Şalpazarlı çocuklara 2005 yılından bu yana İstanbul’da hizmet veren Trabzon Dernekleri Federasyonu tarafından Fındıkzade de bulunan Trabzon Öğrenci yurdunda akşam yemeği verildi. 

1 Haziran 2015 tarihinde Trabzon Dernekleri Federasyonu ile Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği tarafından öğrenciler verilen yemeğe TDF Genel Başkanı Mustafa Demir, Genel Başkan Vekili Hüseyin Ayaz, Genel Sekreter Ali Turan Gür Genel Sayman Salih Zeki Durmuşoğlu, Kadın Komisyonu Başkanı Asuman Durmuşoğlu, Yönetim kurulu üyesi Salim Şahin ve İbrahim Akın, TDF Gençlik kolları yöneticileri ile Trabzon Kahramanmaraş Kardeşlik Köprüsü Derneği Başkanı Ökkeş Bölükbaşı katıldılar.

salpazari-3.jpg

Trabzon Öğrenci yurdunda verilen akşam yemeği sonrasında Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği başkanı Hasan Keskin tarafından, Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Demir’e destek ve katkıları nedeniyle özel onur plaketi verildi. Başkan Demir burada yaptığı konuşmada “Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği, Şalpazarılı Çocukları hayata bağlayacak, Eğitimlerini en İyi şekilde almalarını sağlayacak, sevgiyle besleyip umutla yükseltecek. Ülkemiz İçin, aydınlık geleceğimiz İçin, yeni nesiller yetişmesine katkıda bulunacak çalışmalarımıza siz Eğitim gönüllülerinin de desteği İle büyük bir azim ve şevk İçinde yapmaya devam ediyor. Herkesi böylesine anlamlı eğitim faaliyetlerine destek vermeye ve sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi.

salpazari-1.jpg

salpazari-2.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler