Salih Dursun tişörtlerine büyük ilgi

Salih Dursun'un satışa çıkan tişörtlerine bordo-mavili taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

Salih Dursun tişörtlerine büyük ilgi
Trabzonspor'da, Galatasaray karşısında hakeme gösterdiği kırmızı kartla sembol olan Salih Dursun'un satışa çıkan tişörtlerine bordo-mavili taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Satışa çıkar çıkmaz tükenme noktasına gelen tişörtler için Trabzonspor Kulübü, üretici firmadan yeni ürünler istedi. 

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan maç tarihe geçti. Karşılaşmanın hakemi Deniz Ateş Bitnel'in verdiği kararlar sonrasında yaşananlar ise uzun süre konuşulurken, maçın en çok konuşulan olaylarının başında ise bordo-mavili oyuncu Salih Dursun'un hakem Bitnel'e gösterdiği kırmızı kart geldi. Bu hareket bordo-mavililerde 'isyanın' simgesi olurken, bordo-mavili kulüp anı ölümsüzleştirmek için bastırdığı tişörtlere ise Trabzonspor taraftarları büyük bir ilgi gösterdi.


TS Clup mağazalarında bugün satışa çıkan Salih Dursun tişörtleri ilk etapta 10 bin adet basılırken, taraftarlar tişörtlere büyük ilgi gösterdi. Tükenme noktasına gelen tişörtler için bordo-mavili kulüp üretici firmaya yeni ürünlerin siparişini verdi.

TS Clup mağazalarına gelen bordo-mavili taraftarlar, Salih Dursun tişörtlerinin Trabzonspor'un haklı isyanını ortaya koyduğunu belirterek, diğer kulüplerin de bu olaya sahip çıkmalarını istedi.


KONAK: "YENİDEN ÜRÜN TALEP ETTİK"

TS Clup Mağazalar Sorumlusu Ergun Konak ise taraftarların tişörtlere büyük bir ilgi gösterdiğini belirterek, "Elimize gelen tişörtlerin tamam tükendi. Taraftarlarımız tişörtlere büyük bir ilgi gösterdi. İlk planda elimize gelen 10 bin tişört tükenme noktasına geldi ve yeniden ürün talep ettik. Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) ve hakemlere karşı dik duruşumuzu sergileyen bir tişörtümüz oldu" ifadelerini kullandı.

Tişörtler 39,90 liradan satışa sunulurken, Trabzonspor Kulübü daha önce yaptığı açıklamada Salih Dursun tişörtlerinin geliri başarılı genç hakemlerin yurt dışı eğitimleri için burs olarak verileceğini açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler