Sahte polise gözaltı!

Bahçelievler’de durumundan şüphelenilen bir şahsın üzerinde yapılan aramada sahte polis kimliği ve bir silah ele geçirildi. Sahte polis gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri, 8 Temmuz’da saat 20.00 sıra

Sahte polise gözaltı!

Bahçelievler’de durumundan şüphelenilen bir şahsın üzerinde yapılan aramada sahte polis kimliği ve bir silah ele geçirildi. Sahte polis gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri, 8 Temmuz’da saat 20.00 sıralarında Merkez Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı üzerinde bir şahsın belinde silah benzeri bir cisim olduğu görülmesi şüpheliyi durdurdu.

Durumundan şüphelenilen şahısın kimlik kontrolü yapılarak üzerinde arama yapıldı. Kimlik kontrolünde şahıs ‘polis’ olduğunu söyledi. Bunun üzerine polis, şüpheli şahıstan polis kimliğini göstermesi istedi. Ancak şüpheli şahıs el çabukluğuyla cüzdanını hızlı bir şekilde açıp kapatmaya çalışarak polisi ekiplerini atlatmaya çalıştı ancak yakayı ele vermekten kurtulamadı ve polis tarafından gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahsın üzerinde yapılan üst aramasında 1 silah ve üzerine kendi fotoğrafı yapıştırılmış vaziyette sahte polis kimliği ele geçirildi. Ayrıca, yapılan detaylı incelemelerde şüpheli şahsın kendisinin olduğunu beyan ettiği kimliğin başkasının adına düzenlendiği ortaya çıktı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen şahıs ile ilgili yapılan soruşturmada herhangi bir aranması olmadığı tespit edildi.

Gözaltına alınan 37 yaşındaki C.B. isimli erkek şahsın, sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldığı belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler