Sahte dolar yüzünden öldürdüler

Adana'da sokak ortasında bir kadını pompalı tüfekle vurarak öldüren katil zanlısı, "60 bin liralık sahte dolar verdiği için öldürdüm" dedi. Sokak ortasında Remziye Tüdeş'i (45) parkta sandalyede otururken öldüren katil zanlısı Turan F. (38), Adana Emniyet

Sahte dolar yüzünden öldürdüler

Adana'da sokak ortasında bir kadını pompalı tüfekle vurarak öldüren katil zanlısı, "60 bin liralık sahte dolar verdiği için öldürdüm" dedi.

Sokak ortasında Remziye Tüdeş'i (45) parkta sandalyede otururken öldüren katil zanlısı Turan F. (38), Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından cami tuvaletinde yakalandıktan sonra sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Adli Tıp Birimi'ne getirildi. Zanlı, kadını alacak-verecek meselesi yüzünden öldürdüğünü ileri sürerek, "Bana 60 bin lira değerinde sahte dolar verdi, ben de o yüzünden öldürdüm" dedi.

Zanlının öldürdüğü kadının kendisinden satın aldığı tarla ürünleri karşılığı önce çek verdiği, çek karşılıksız çıkınca da 60 bin liralık dolar verdiği, dolarların da sahte çıkması üzerine aralarında husumet oluştuğu öğrenildi. Katil zanlısı ifadesi alınmak üzere sağlık kontrolünden sonra tekrar emniyete götürüldü. Zanlının yarın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler