Sağlık bakanı millete karşı sorumluyuz!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, katıldığı Koordinasyon Değerlendirme ve Planlama Toplantısı'nda sağlık çalışanlarına yönelik mesajlar verdi. Yönetim kadrolarından hizmetin kalitesini düşürecek aksaklıklara izin verilmemesini isteyen Müezzinoğlu, millete

Sağlık bakanı millete karşı sorumluyuz!
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, katıldığı Koordinasyon Değerlendirme ve Planlama Toplantısı'nda sağlık çalışanlarına yönelik mesajlar verdi. Yönetim kadrolarından hizmetin kalitesini düşürecek aksaklıklara izin verilmemesini isteyen Müezzinoğlu, millete karşı sorumlu olduklarını hatırlattı. 
 
Pendik The Green Park Otel'de, 3 gün sürecek 81 ilin Halk Sağlığı Müdürleri ile Kamu Hastaneleri Birliği sekreterlerinin de katıldığı Koordinasyon Değerlendirme ve Planlama Toplantısı düzenleniyor. Bakan Müezzinoğlu da programa ikinci gün katılarak sağlık çalışanlarına mesajlar verdi.
 
30 Mart seçimlerinde demokrasinin kökleştiğini belirten Bakan Müezzinoğlu, "30 Mart’tan sonra geleceğe daha umutla bakan demokrasinin kökleştiği bir 30 Mart akşamı yaşadık. Bu tarih öncesi her ne kadar ülkemizin demokrasisi ve vizyonu için çok içimize sindirmekte zorlandığımız bir tablo yaşasak da milletin sağduyusu, feraseti bütün o fitnenin ve dedikodunun, demokrasiyi zedeleyecek anlayışın bir kıyıyı elinin tersiyle itildiği anlayışın da milletin vicdanında ne kadar yer ettiğini gördük. Biz de o vicdanın ve o sağduyunun öncülüğünü yapabilmek, temsilciliğini iyi yapmak adına düşen görevleri daha iyi yapmak için bu organizasyonları yapıyoruz." dedi. 
 
Müezzinoğlu, "Yönetim kadrolarımızda hizmeti aksatacak bir aksaklığa asla izin vermemeliyiz. Çünkü millete karşı sorumluyuz. Bu mesleği bu ülke insanına sunmak., onun hak ettiği hizmetleri ona en ideal şekilde verebilmek gibi bir sorumluluğumuz var. Hele hele sizler ve bizlerin hiç ayrım yapmadan fakirin fukaranın, darda olanın, yaşlı olana ve her kesime hizmetin hakkaniyetli bir şekilde oluşması ve onun standartının da her geçen gün yükseltilmesi gibi sorumluluğumuz var. Bakanlık olarak belediye başkanları düzeyinde çalışma programı ve yol haritası oluşturacağız. Biz 24 saat 3 yaşındaki çocuğa da yaşlı amcamıza da dokunabilelim." ifadelerini kullandı.
 
Öteyandan yarın akşama kadar devam edecek olan, Koordinasyon Değerlendirme ve Planlama Toplantısı'nın kalan bölümleri basına kapalı gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler