Şadan Eren, Ulusoy için...

HABER61.NET-HABER SERVİSİTrabzon Ticaret Sanayi Odasında 2 dönem başkanlık yapan ve halen TOBB ETÜ Hastaneleri yönetim kurulu başkanlığını sürdüren Şadan Eren, aldığı acı haberle üzüldüğünü dile getirdi.Trabzon'un önde gelen iş adamlarından Trabzon Ticare

Şadan Eren, Ulusoy için...

HABER61.NET-HABER SERVİSİ

Trabzon Ticaret Sanayi Odasında 2 dönem başkanlık yapan ve halen TOBB ETÜ Hastaneleri yönetim kurulu başkanlığını sürdüren Şadan Eren, aldığı acı haberle üzüldüğünü dile getirdi.

Trabzon'un önde gelen iş adamlarından Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Trabzonspor'un ilk Başkanı Ali Osman Ulusoy, "Sevgili Ulusoy'un vefatı bizi üzdü. Aile dosttum sadece Trabzon'un değil Türkiye'nin önemli isimlerindendi. Ölüm karşısında elden birşey gelmiyor. Bazen rakip olduk bazen Trabzon adına fikirlerimizi paylaşırken ayrı görüşleri savunduk, ama her zaman abi kardeş ilişkisi oldu aramızda. Allah'tan ailesine, yakınlarına, dostlarına ve sevenlerine sabırlıklar diliyorum  " dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam