Saç tokasıyla 8'İnci evi soyarken...

Karabük'te dilencilik bahanesiyle girdikleri apartmanlarda daire kapılarını saç tokasıyla açarak para ve ziynet eşyası çaldıkları iddia edilen 23 yaşındaki P.S. ve 17 yaşındaki Ç.G., bir daireye girmek isterken polis tarafından suçüstü yakalandı.100'üncü

Saç tokasıyla 8'İnci evi soyarken...

Karabük'te dilencilik bahanesiyle girdikleri apartmanlarda daire kapılarını saç tokasıyla açarak para ve ziynet eşyası çaldıkları iddia edilen 23 yaşındaki P.S. ve 17 yaşındaki Ç.G., bir daireye girmek isterken polis tarafından suçüstü yakalandı.

100'üncü Yıl Mahallesi ve Yeşil Mahallesi'ndeki bazı apartmanlarda yaşanan hırsızlık olayları üzerine ev sakinleri, apartmanlarda kapı zillerine basarak dilenen 2 kadından şüphelendiklerini belirtip, polise ihbarda bulundu. Polis, apartmanlara girip çıkarken güvenlik kameralarına yansıyan ve daha önce de hırsızlıktan sabıkaları bulunan şüphelilerin kimliğini tespit ederek onları takibe aldı.

Şüpheliler, Şirinevler Mahallesi'ndeki Yıldırım Apartmanı'nda bir dairenin kapısını saç tokasıyla açmaya çalışırken polis ekiplerince suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan P.S. ve Ç.G.'nin, 5 günde 7 dairede soygun yaptığı belirlendi. Şüpheliler, polisteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilirken, onları hırsızlık yaptıkları mahallelere aracıyla bıraktığı belirlenen H.U. ise aranıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam