Sabır, "en son Ulusoy ölür demiştim"

HABER61.NET-HABER SERVİSİTrabzon Ticaret Sanayi Odası Sabit Sabır, Ali Osman Ulusoy için Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde düzenlenen toplantıda bir konuşma yaptı. Sabit Sabır konuşmasında şunları söyledi;"Değerli Trabzonlular, Trabzonsporlular A

Sabır, "en son Ulusoy ölür demiştim"

HABER61.NET-HABER SERVİSİ

Trabzon Ticaret Sanayi Odası Sabit Sabır, Ali Osman Ulusoy için Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde düzenlenen toplantıda bir konuşma yaptı. 

Sabit Sabır konuşmasında şunları söyledi;

"Değerli Trabzonlular, Trabzonsporlular Ali Osman beyin sevgili ailesi hiç aklımdan geçmezdi ki bugün ben Ali osman Ulusoy'unölümü dolayısıyla bir konuşma yapmaya mezbur kalacağım.Kendisi o kadar sağlıklıydı ki öyle birşey aklımdan geçmezdi. Hatta geçen Refik Karağaç vefat ettiği zaman en son Ali Osman Ulusoy ağabey'im ölür diye aklım geçti. Uzlaşmacıdır, kavgacı değildir, Trabzonspor'un kurulması için önemli bir adım atmıştır. Başarılı bir kulüpü kurulurken tek taraflı kuruldu idmanocağı destek vermemişti ama Alllah öyle bir yaptı ki birleşmek durumunda kaldılar.Ali Osman bey Trabzon'un büyük bir değeriydi gördünüz cenaze törenine katılanları, ulusoy ilişkileri de gayet iyi olduğu için önemli simalar katılım sağladı. Söyleyecek çok bişey yok ailesine ve severlerine Allah'tan sabır dilerim" dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

img_9140.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam