Saadet Partisi Adayları Tam Gaz

Saadet Partisi Karabük Milletvekili adayları Adnan Yıldırım ve Aziz Gündoğduseçim çalışmaları kapsamında Esentepe Mahallesinda vatandaşlar ve esnafla bir araya geldi. Karabük'te çalmadık kapı bırakmayacağız sloganıyla seçim çalışmaları kapsamında Esentepe

Saadet Partisi Adayları Tam Gaz

Saadet Partisi Karabük Milletvekili adayları Adnan Yıldırım ve Aziz Gündoğduseçim çalışmaları kapsamında Esentepe Mahallesinda vatandaşlar ve esnafla bir araya geldi.

Karabük'te çalmadık kapı bırakmayacağız sloganıyla seçim çalışmaları kapsamında Esentepe Mahallesini ziyaret eden SP'li adaylar 7'den 70'e tüm vatandaşlarla tek tek muhabbet edip çalışmalarını ve vaatlerini anlatıyorlar.

Milletvekili adayı Adnan Yıldırım yapmış olduğu açıklamada "Bu gün diyorlar ki; 81 ile 81 üniversite yaptık evet doğru tebrik ederiz. Çok güzel binalar üniversiteler yaptılar. Hatta sadece 81 ile değil neredeyse bütün ilçelere de üniversite yapıyorlar. Fakat içi boş insanlara sadece salt bilgiler veren mesleki olarak hiçbir önem arz etmeyen 184 değil 584 üniversite açsak ne ifade eder? Ayrıca şu an üniversiteler sadece geleceğin işsizliğin ötelenmesinden başka bir işe yaramayan kurumlar haline getirildi. Bakın az önce bir marketimizi ziyaret ettik. İçerisinde kasiyer reyoncu olarak çalışan kardeşlerimizin neredeyse tamamı üniversite mezunu. Kıymetli arkadaşlar bu işi yapmak için üniversite mezunu olmaya gerek var mı? Bu çocuklar iktisat okumuşlar, mühendislik okumuşlar asıl mesele her ile bir üniversite açmak değil bütün illerimizi büyük sanayilerle donatmak fabrikalarla donatmak bu kardeşlerimizi de iş sahibi yapmak ülkemizin gelişmesini sağlamak yoksa bu gençlerin ellerine verdikleri diplomanın bir kağıt parçasından farkı nedir "dedi.

Saadet Partisi Karabük Milletvekili adayı Aziz Gündoğdu ise yaptığı açıklamada, "Kapı kapı sokak sokak dükkan dükkan derdimizi anlatmak için yollardayız. Uyumayacağız yorulacağız. Çünkü bizim bu ülkenin güzel insanları ile ilgili hayallerimiz var biz insanımızı seviyoruz. Onları önemsiyoruz. Hangi partiye oy verdiği hiç önemli değil biliyoruz ki, AK Parti, CHP ve MHP'ye de oy veren kardeşlerimiz ülkemiz için iyisi olsun istiyorlar. Bizler de diyoruz ki; kıymetli kardeşim senelerce bu partileri denedin bak bu seçimde baraj da yok sen Milli Görüş'e zaten hep bir sevgi muhabbet besledin. Sizin için güzel hayallerimiz var bu seçimde yüreğinin sesini dinle Saadet'i duyacaksın ve Saadet Partisine oy vereceksin. Sadece istediğimiz yüreğinizin sesiyle oy kullanın" dedi.

Saadet Partisi Adayları Tam Gaz

Saadet Partisi Adayları Tam Gaz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler