Rzie'de kent ve kadın çalıştayı yapılacak

 Rize Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından 'Kent ve Kadın' adlı çalıştay gerçekleştirilecek.Rize Kent Konseyi Kadın Meclisinin ilk etkinliği 15 Kasım Cumartesi günü saat 11.00’de Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde gerçekleştireceği “Kent ve Kadın” i

Rzie'de kent ve kadın çalıştayı yapılacak

 Rize Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından 'Kent ve Kadın' adlı çalıştay gerçekleştirilecek.
Rize Kent Konseyi Kadın Meclisinin ilk etkinliği 15 Kasım Cumartesi günü saat 11.00’de Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde gerçekleştireceği “Kent ve Kadın” isimli çalıştay olacak. Kentteki kadın çalışmalarının geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması amaçlayan çalıştayda eğitim, kent yaşamı, çalışma hayatı, aile, çevre ve sağlık konuları ele alınacak.

Çalıştay için davetli olarak gelecek olan Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Avukat Emel Ceylan Balcıoğlu da, kendi ilindeki Kadın Meclisi çalışmalarını ve deneyimlerini Rizeli bayanlarla paylaşacak.

Rize Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hatice Semiz yaptığı açıklamada, “Gerçekleştireceğimiz çalıştayda hem konseyimizi daha iyi tanıtmak, çalışmalarımızla ilgili bilgiler vermek, hem de Rizeli hanımları dinlemek ve onların istekleri doğrultusunda çalışmalarımızı devam ettirmek istiyoruz. Gerek Kamu kurum ve kuruluşlarında görev alan, gerekse çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarına üye olan hanımları ve elbette ki bu şehirdeki fikirlerini bizlerle paylaşmak isteyen tüm hanımefendileri programımıza bekliyoruz” dedi.

 

1-087.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler