Rol icabı vurulacaktı gerçek oldu!

Ordu’nun Ünye ilçesinde düzenlenen Ramazan etkinlerinde sahneye çıkan Şehir Tiyatrosu’nun Genel Sanat Yönetmeni ve Oyuncusu olan Hamza Alp, “Pusuda” adlı oyunda rol gereği vurulması gerçek oldu.Erenyurt Mahallesi’ndeki etkinlikte Ünye Belediyesi Şehir Tiy

Rol icabı vurulacaktı gerçek oldu!

Ordu’nun Ünye ilçesinde düzenlenen Ramazan etkinlerinde sahneye çıkan Şehir Tiyatrosu’nun Genel Sanat Yönetmeni ve Oyuncusu olan Hamza Alp, “Pusuda” adlı oyunda rol gereği vurulması gerçek oldu.

Erenyurt Mahallesi’ndeki etkinlikte Ünye Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi “Pusuda” adlı oyun için sahneye çıktı. Oyun içindeki vurulma sahnesinde tüfek ateş aldı ve vurulması gereken oyuncu rol icabı vuruldu. Her şeyin normal seyrinde gittiği düşünülürken oyun sonunda yerde kalan oyuncu Hamza Alp’in gerçekten yaralandığı ortaya çıktı. Fişeğin içinde bulunan plastik parçanın unutulması ve yakın yerden ateş edilmesiyle Hamza Alp’in yaralandığı anlaşıldı. Tiyatrocu Hamza Alp’in sağlık durumunun iyi olması ise herkese derin bir nefes aldırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler