Rize'de usulsüz dinleme operasyonu

Rize'de AK Parti il yönetim kurulu üyeleri ile MHP ve BBP il ve ilçe başkanlarının da aralarında bulunduğu bazı kişileri usulsüz dinledikleri iddiasıyla aranan eski istihbarat şube müdürü M.Ş.M. ile komiser V.A, Erzurum Adliyesi önünde gözaltına alındı.Er

Rize'de usulsüz dinleme operasyonu

Rize'de AK Parti il yönetim kurulu üyeleri ile MHP ve BBP il ve ilçe başkanlarının da aralarında bulunduğu bazı kişileri usulsüz dinledikleri iddiasıyla aranan eski istihbarat şube müdürü M.Ş.M. ile komiser V.A, Erzurum Adliyesi önünde gözaltına alındı.

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında ikametgahlarında kendilerine ulaşılamayan M.Ş.M. ve V.A, avukatlarıyla Erzurum Adliyesine geldi.

Bu sırada gözaltına alınan eski şube müdürü ve komiser, polis aracına konuldu. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, yeniden adliyeye getirildi.

Gözaltı kararının kanuna aykırı uygulandığını ileri süren avukatlarla polis arasında kısa süreli tartışma çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler