Rize'de karavan cinayetinde yeni gelişime!

Rize'nin Derepazarı ilçe merkezinde hırsızlık için girdiği karavan içerisindeki İtalyan turisti öldüren Halil K. (28) çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Rize'nin Derepazarı ilçesinde Cumartesi günü saat 02.00 sularında İtalyan çifte ait karavana

Rize'de karavan cinayetinde yeni gelişime!
Rize'nin Derepazarı ilçe merkezinde hırsızlık için girdiği karavan içerisindeki İtalyan turisti öldüren Halil K. (28) çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
 
Rize'nin Derepazarı ilçesinde Cumartesi günü saat 02.00 sularında İtalyan çifte ait karavana hırsızlık yapmak için girip, eşi Rita Bozzo'nun gözleri önünde kocası Giorgio Bozzo'yu (70) göğsünden dört bıçak darbesi ile yaralayarak ölümüne neden olan cinayet zanlısı, çıkartıldığı Rize Adliyesi'ndeki nöbetçi mahkeme tarafından "Adam Öldürme" suçlaması ile tutuklanarak Kalkandere L Tipi Cezaevi'ne konuldu. Cinayet sonrası Halil K.'ye yardım ettiği için gözaltına alınarak adliyeye çıkartılan Z.K. (24) ise nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz olarak yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam