Rize'de akrabaya kurşun yağmuru!

Rize’de silah kullanılan kavgada bir kişi ağır yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Rize’nin Kırklartepe köyüne meydana gelen olayda akraba oldukları öğrenilen S.K. (36) ile Ş.K. (30) arasında çıkan tartışmada silah kullanıldı. Ş.K. tartıştığı S.K’yi kurşun y

Rize'de akrabaya kurşun yağmuru!

Rize’de silah kullanılan kavgada bir kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Rize’nin Kırklartepe köyüne meydana gelen olayda akraba oldukları öğrenilen S.K. (36) ile Ş.K. (30) arasında çıkan tartışmada silah kullanıldı. Ş.K. tartıştığı S.K’yi kurşun yağmuruna tuttu.

Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden çok sayıda kurşun ile ağır yaralanan S.K Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. S.K’nin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Olay sonrası kaçan Ş.K’nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler