Reddedilince eski sevgilisini FETÖ'cü diye ihbar etti

Eski sevgilisi tarafından reddedilen adam, evlenmek istediği ancak kendisini reddeden kadını FETÖ'cü diyerek ihbar etti.

Reddedilince eski sevgilisini FETÖ'cü diye ihbar etti

Aydın'da iki eski sevgili arasında yaşanan evlilik teklifi tartışması, reddedilen erkeğin, evlenmek istediği kadını “FETÖ’cü” diye ihbar etmesiyle son buldu.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bile "At izi it izine karıştı" dediği FETÖ soruşturmalarında işin cılkının çıktığına son örnek Aydın Germencik'ten geldi. 

Olay, Aydın'ın Germencik Adliyesi’nde salı günü yaşandı. Asliye Ceza Mahkemesi zabıt katibi E.K. adlı adam, bir süre ilişki yaşadığı zabıt katibi K.E.’ye evlenme teklif etti. Ancak teklifine, beklediği yanıtı alamayınca savcılığa gitti. Sadece eş adayı K.E. değil, aynı zamanda aralarını bozduğunu öne sürdüğü M.S. hakkında da iddialarda bulundu.

Şikayetçi E.K., K.E. ve M.S.’nin 'FETÖ/PDY' üyesi olduğu görüşünü savundu.

Konuyla ilgili olarak savcılığın soruşturma başlattığı, K.E. ve M.S.’nin önümüzdeki günlerde soruşturma kapsamında ifade vereceği öğrenildi. Ayrıca bu olay nedeniyle M.S.’nin iki kez rahatsızlanarak hastaneye götürüldüğü belirtildi. K.E. ise, böyle bir olayın yaşanmadığını söyledi.

TEHDİT SORUŞTURMASI

Öte yandan, E.K.’nin K.E.’yi tehdit ettiği iddiasıyla da soruşturma başlatıldı. Germencik Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tanık olarak ifadesi alınan K.E., zabıt katibi E.K. ile sevgili olduklarını daha sonra ayrıldıklarını ancak, E.K.’nin kendisini tehdit ettiğini öne sürdü.

Zabıt katibi K.E. ve arkadaşı M.E.’yi ihbar eden E.K. ise şüpheli olarak verdiği ifadesinde, suçlamaları reddedip tehditte bulunmadığını iddia etti. 



Odatv



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler