Raylı Sistemdeki Teknik Aksaklık Giderildi Mi? Samsun haber

Samsun Büyükşehir Belediyesi Hafif Raylı Sistem İşletmesi Üniversite İstasyonu bölgesinde meydana gelen teknik aksaklık, Samulaş A.Ş. teknik ekibinin müdahalesi ile çözüldü. 15 Şubat 2016 Pazartesi saat 18.15'te Üniversite İstasyonu yolcu iniş peronunda y

Raylı Sistemdeki Teknik Aksaklık Giderildi Mi? Samsun haber

Samsun Büyükşehir Belediyesi Hafif Raylı Sistem İşletmesi Üniversite İstasyonu bölgesinde meydana gelen teknik aksaklık, Samulaş A.Ş. teknik ekibinin müdahalesi ile çözüldü.

15 Şubat 2016 Pazartesi saat 18.15'te Üniversite İstasyonu yolcu iniş peronunda yolcularını indirdikten sonra Üniversite-Gar yönünde seferini yapmak için diğer hatta geçiş yapmak için hareket eden 5516 numaralı tramvayın geçişi esnasında teknik aksaklık meydana geldi. Arıza, raylı sistem hattı başlangıç noktasında bulunan tramvay barınma ve park noktasının kullanılamamasına sebep oldu. Üniversite İstasyonu'nda yolcular tramvaya iniş peronundan alınarak işletmenin seferlerinin aksamadan sürmesi sağlandı.

Samulaş A.Ş. bakım-onarım ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren çalışması sonrasında saat 19.45'te arıza giderildi. Daha sonra şehir merkezi yönüne gidişte kullanılan Üniversite İstasyonu biniş peronu tekrar hizmete açıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler